Kiropraktikko

Samu Ruoppa MSc D.C

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Valmistuin AECC / Bournemouthin yliopistosta kesällä 2016. Suorittaessani maisterin tutkintoani toimin vuoden ajan kiropraktikkona sekä Valioliigan AFC Bournemouthin lääkintäryhmässä ja alueellisen liigan FC Weymouthin konsultoitavana kiropraktikkona. Tämän jälkeen olen toiminut täyspäiväisesti 

kiropraktikkona niin Helsingin kuin Kotkan ydinkeskustoissa. Toimin myös Suomen Kiropraktikkoliiton hallituksen jäsenenä sekä sihteerinä.

 

Vapaa ajallani harrastan aktiivisesti vapaa-laskua sekä uusimpana lajina erilaiset kestävyyskilpailut kuten polkujuoksu ja triathlon.

Tervetuloa vastaanotoilleni!

Julius P.

Voimannostaja

5/5

Kilpailen voimanostossa ja harrastuksen myötä tulee helposti kaikenlaisia enemmän tai vähemmän ärsyttäviä jumeja/kipuja. Olen käynyt näitä Samulla näyttämässä ja mies on lähes poikkeuksetta hoitanut kaikki kuntoon. Esimerkiksi noin vuoden verran minua jatkuvasti häirinnyt oikean lonkan kipuilu loppui kuin seinään Samun käsittelyn ja mukana tulleiden kotiläksyjen avulla. 

Suosittelen varauksetta!

Martin L.

5/5

Olen opetellut oikeita painonnostotekniikoita parin vuoden ajan. Epäergonomisista työasennoista ja autolla ajamisesta johtuneet jumit ja liikkuvuusongelmat olkapäässä, nilkassa, alaselässä ja lantion alueella ovat haitanneet kehitystäni. Lukuisten hieroja- ja osteopaattikäyntien jälkeen ystäväni suositteli minua kääntymään Samun puoleen, nyt kahden käynnin jälkeen tuntuu kuin kroppani olisi nuortunut kymmenen vuotta ja olen saanut aivan uuden buustin treeneihin. Kiitos Samu

Frank G

Jääkiekkoilija

5/5

Muutaman vuoden olen kärsinyt lievästä lonkkavaivasta, johon olen yrittänyt keksiä syytä sekä hoitokeinoa. 

Törmäsin Samuun jäähallilla ja kysyin neuvoja vaivaani. Sovittiin aika hänen vastaanotolle. Kun yhdistettiin Samun lonkanhoito sekä hänen antamat liikkuvuus liikkeet, oli eka kerta kuukausiin kun en tuntenut lonkassani kipua. Olen siitä lähtien käynyt hänen luonaan säännöllisesti.

Joukkuelajia kun itse harrastan, ei aina treenit ole niin henkilökohtaisesti räätälöityjä. Samun luona saa täysin mun kropalle mietittyjä sopivia hoitoja ja treenejä, jota kautta saan itsestäni kaiken irti urheilussa.

Johannes I.

5/5

Hyvä ja kokonaisvaltainen serviissi. Pidin erityisesti ennalta ehkäisyyn panostamisesta tulevaisuuden kannalta!